Välj en VPN-server

Om du vill dölja din IP-adress och framstå som en besökare från en annan plats på internet kan du ändra plats genom att välja en annan VPN-server. Kaspersky VPN stödjer för närvarande följande VPN-serverplatser.

Om du vill se en film eller serie på dagen då den släpps trots att den är planerad till ett senare datum i din specifika region, behöver du bara starta programmet och välja en region där den är tillgänglig. Vi rekommenderar följande servrar för regionalt innehåll.

Obs! Platserna i listan baseras på VPN-serverns IP-adress och matchar inte nödvändigtvis VPN-serverns fysiska plats.

Välj en VPN-server

Obs! Endast den obegränsade versionen av programmet ger möjlighet att välja vilken VPN-server du vill använda. I gratisversionen väljer Kaspersky VPN platsen för din kostnadsfria VPN-server automatiskt.

Obs! Tillgängligheten av gratisversionen beror på din region.